ремонт, дорога, ТрускавецРозпочались поточні ремонтні роботи на вулиці Карпатській (об’їзна дорога) у Трускавці. Про це повідомляє "Дрогобиччина – новини краю". 

Зношені відрізки автошляху, які впродовж останнього часу густо вкрились ямами, вирізають, покриваючи дорогу новим асфальтом.

На ремонтні роботи було виділено близько 400 тисяч гривень з бюджету міста. Зараз роботи ведуться на об’їзній дорозі, неподалік від санаторію “Карпати”, в напрямку до “Шахтаря”. Попередньо працівниками було зрізано шар дороги, на найбільш проблемних відрізках. Сьогодні ремонтна бригада вистеляє їх новим шаром асфальтного покриття.

"Ця дорога загалом перебуває ще в нормальному стані, тому ми проводимо поточний ремонт тих відрізків, які цього потребують. Для цього був зрізаний доволі товстий шар асфальту і зараз викладається нове асфальтне покриття. Ще ряд доріг плануємо відремонтувати в місті до кінця цього року. Будемо завершувати асфальтування вулиці Стебницької, де замінювались газові комунікації та водопровід. І також плануємо робити вулицю Крушельницької, але там замощення відбуватиметься бруківкою", – розповів міський голова курорту Андрій Кульчинський.


Начались текущие ремонтные работы на улице Карпатской (объездная дорога) в Трускавце. Об этом сообщает "Дрогобыччина - новости края". 

Изношенные отрезки автодороги, которые в последнее время рядом покрылись ямами, вырезают, покрывая дорогу новым асфальтом.

На ремонтные работы было выделено около 400 000 гривен из бюджета города. Сейчас работы ведутся на объездной дороге, недалеко от санатория "Карпаты", по направлению к "Шахтеру". Предварительно работники срезали слой дороги на наиболее проблемных отрезках. Сегодня ремонтная бригада выстилает их новым слоем асфальтового покрытия.

"Эта дорога вообще находится еще в нормальном состоянии, поэтому мы проводим текущий ремонт тех отрезков, которые в этом нуждаются. Для этого был срезан довольно толстый слой асфальта и сейчас налагается новое асфальтовое покрытие. Еще ряд дорог планируем отремонтировать в городе до конца этого года. Будем завершать асфальтирование улицы Стебницкой, где заменялись газовые коммуникации и водопровод. и также планируем делать улицу Крушельницкой, но там будет происходить замощение мостовой", - рассказал мэр курорта Андрей Калачинский.