уклонист, судЗа ухилення від проходження військової служби троє жовківчан опинились на лаві підсудних. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно трьох мешканців Жовківського району, які підозрювалися у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.337 (ухилення військовозобов’язаного від навчальних або спеціальних зборів). Санкція статті передбачає до 6-ти місяців арешту.

Встановлено, що правопорушники перебували на обліку у Жовківському районному військовому комісаріаті. Після проходження військово-лікарської комісії, рішенням якої були визнані придатними до військової служби, отримали повістку про необхідність прибути до Жовківського РВК для відправки на навчальні збори. Проте, не маючи на те поважних причин, ухилились від проходження цих навчань.

Обвинувальні акти у кримінальних провадженнях скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті.


За уклонение от прохождения военной службы трое жолковчан оказались на скамье подсудимых. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Червоноградской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении трех жителей Жолковского района, подозреваемых в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.337 (уклонение военнообязанного от учебных или специальных сборов). Санкция статьи предусматривает до 6-ти месяцев ареста.

Установлено, что правонарушители находились на учете в Жовковском районном военном комиссариате. После прохождения военно-врачебной комиссии, решением которой были признаны годными к военной службе, получили повестку о необходимости прибыть в Жолковский РВК для отправки на учебные сборы. Однако, не имея на то уважительных причин, уклонились от прохождения этих учений.

Обвинительные акты по уголовным производствах направлены в Жолковский районный суд для рассмотрения по существу.