дерево, граница, акацияНа кордоні з Польщею прикордонники затримали вантажівку з лісоматеріалами рідкісних порід дерев. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Вантажівку з лісоматеріалами рідкісних порід дерев затримали учора ввечері на українсько-польському кордоні співробітники Держприкордонслужби.

Можливе незаконне переміщення через кордон лісоматеріалів цінних та рідкісних порід дерев прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці виявили в автомобілі DAF, який був завантажений кілками для бетонування загальною кількістю майже 43 тисячі штук та прямував у Польщу. За кермом вантажівки через пункт пропуску "Краківець" їхав наш співвітчизник.

В результаті, було ініційовано проведення поглибленого огляду вантажу автомобіля за участю експертів. Попередньо було встановлено, що у вантажівці знаходиться деревина акації, яка за законом України відноситься до цінних та рідкісних порід дерев. Автомобіль затримано до прийняття правового рішення.


На границе с Польшей пограничники задержали грузовик с лесоматериалами редких пород деревьев. Об этом сообщает пресс-служба Госпогранслужбы.

Грузовик с лесоматериалами редких пород деревьев задержали вчера вечером на украинско-польской границе сотрудники Госпогранслужбы.

Возможное незаконное перемещение через границу лесоматериалов ценных и редких пород деревьев пограничники Мостиского отряда совместно с работниками таможни обнаружили в автомобиле DAF, который был загружен кольями для бетонирования общим количеством почти 43 000 штук и направлялся в Польшу. За рулем грузовика через пункт пропуска "Краковец" ехал наш соотечественник.

В результате, было инициировано проведение углубленного осмотра груза автомобиля с участием экспертов. Предварительно было установлено, что в грузовике находится древесина акации, которая по закону Украины относится к ценным и редким породам деревьев. Автомобиль задержан до принятия правового решения.