пожар, автобус, ЧервоноградУ Червонограді вогнеборці ліквідували пожежу в рейсовому автобусі Львів - Ковель. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

8 травня о 19.57 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Червонограді на вул. Сокальська. Пожежа виникла на території автостанції в рейсовому автобусі "ЕТАЛОН" сполученням "Львів – Ковель".

До місця події виїхали рятувальники 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград. О 20:03 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 20:11 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати автобус від повного знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучили  9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.


В Червонограде пожарные ликвидировали пожар в рейсовом автобусе Львов - Ковель. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

8 мая в 19.57 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г.. Червонограде на ул. Сокальский. Пожар возник на территории автостанции в рейсовом автобусе "ЭТАЛОН" сообщением "Львов - Ковель".

К месту происшествия выехали спасатели тридцать третьей государственной пожарно-спасательной части г.. Червоноград. В 20:03 пожарным удалось локализовать пожар, и в 20:11 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем поврежден моторный отсек. Благодаря оперативным и слаженным действиям пожарных удалось предотвратить распространение пожара и спасти автобус от полного уничтожения огнем.

К ликвидации пожара привлекли 9 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.