собака, застрелилНа Дрогобиччині чоловік застрелив сусідського собаку. Правоохоронці встановлюють обставини події. Мисливську рушницю у зловмисника вилучено. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції 8 травня звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що 52-річний односільчанин застрелив його собаку. Як встановили правоохоронці, правопорушник здійснив два постріли у лайку з мисливської гладкоствольної рушниці.  За словами зловмисника, він застосував зброю тому, що вона загризла курку на його подвір’ї.

Мисливську рушницю, на яку чоловік має відповідні дозвільні документи, вилучено. Поліцейські склали адміністративний протокол за ст.174 Кодексу України про адміністративні правопорушення (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку). 

Вчинення цього правопорушення тягне за собою накладення штрафу від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї і бойових припасів.


На Дрогобиччини мужчина застрелил соседскую собаку. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия. Охотничье ружье у злоумышленника изъяты. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции 8 мая обратился житель одного из сел района. Мужчина сообщил, что 52-летний односельчанин застрелил его собаку. Как установили правоохранители, преступник совершил два выстрела в брань из охотничьего гладкоствольного ружья. По словам злоумышленника, он применил оружие том, что она загрызла курицу на его дворе.

Охотничье ружье, на которую человек имеет соответствующие разрешительные документы, изъяты. Полицейские составили административный протокол по ст.174 Кодекса Украины об административных правонарушениях (стрельба из огнестрельного, холодного метательного или пневматического оружия, устройств для отстрела патронов, снаряженных резиновыми или аналогичными по своим свойствам метательными снарядами несмертельного действия в населенных пунктах и ​​в не самом отведенных для этого местах или с нарушением установленного порядка).

Совершение данного правонарушения влечет наложение штрафа от ста до ста пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан с конфискацией оружия и боевых припасов.