фасад, упалНа вул. Куліша у Львові на жінку на балконі впав елемент фасаду. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на вул. Куліша, 13 внаслідок падіння елементу фасаду постраждала жінка 53 років, яка перебувала на балконі. Працівники ЛКП обстежили фасад будинку, аварійних елементів не виявлено.

"Жінка на балконі пересаджувала квіти, на неї на плечі впав елемент фасаду. Жінка поїхала в лікарню. Працівники ЛКП обстежили будинок, аварійних елементів не виявлено", — розповів Андрій Зозуля, голова Галицької районної адміністрації.


На ул. Кулиша во Львове на женщину на балконе упал элемент фасада. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в Галицкой районной администрации, на ул. Кулиша, 13 в результате падения элемента фасада пострадала женщина 53 лет, которая находилась на балконе. Работники ЛКП обследовали фасад дома, аварийных элементов не обнаружено.

"Женщина на балконе пересаживала цветы, на нее на плечо упал элемент фасада. Женщина поехала в больницу. Работники ЛКП обследовали дом, аварийных элементов не обнаружено", - рассказал Андрей Зозуля, председатель Галицкой районной администрации.