митрополит, Епифаний, визитЦього тижня до Львова приїде глава ПЦУ митрополит Єпіфаній. Митрополит привезе до Львова чудотворну ікону. Про це повідомляє "Твоє місто". 

10 квітня до Львова вперше приїде предстоятель ПЦУ Блаженніший митрополит Епіфаній. Він перебуватиме на Львівщині з архипастирським візитом упродовж 10 та 11 квітня та привезе з собою чудотворну ікону.

Зустріч чудотворної ікони Божої Матері "Кікська" відбудеться 10 квітня у 16:30 у кафедральному Соборі Успіня Пресвятої Богородиці Львівської єпархії (вул. Руська), яку привезе з собою Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Там же відбудеться молебень і поклоніння перед Іконою. А також вітання від митрополита Львівської єпархії Макарія та Блаженнішого Епіфанія.

У 18:00 відбудеться читання великого покаянного канону приподобного Андрія Критського у Свято-Покровському кафедральному соборі Львівсько-Сокальської єпархії (вул. Грушевського, 2). Також цього дня митрополит має зустрітися з місцевою владою.

11 квітня митрополит відвідає Львівський національний аграрний університет у Дублянах. Також він візьме участь у науковій конференції "Томос і Україна" и у 16:00 відвідає храму Успіня Пресвятої Богородиці Дублянах.


На этой неделе во Львов приедет глава ПЦУ митрополит Епифаний. Митрополит привезет во Львов чудотворную икону. Об этом сообщает "Твой город"

10 апреля по Львова впервые приедет предстоятель ПЦУ Блаженнейший митрополит Епифаний. Он будет на Львовщине с архипастырским визитом в течение 10 и 11 апреля и привезет с собой чудотворную икону.

Встреча чудотворной иконы Божьей Матери "Киккской" состоится 10 апреля в 16:30 в кафедральном Соборе Успения Пресвятой Богородицы Львовской епархии (ул. Русская), которую привезет с собой Блаженнейший митрополит Киевский и всея Украины Епифаний. Там же пройдет молебен и поклонение перед Иконой. А также поздравление от митрополита Львовской епархии Макария и Блаженнейшего Епифания.

В 18:00 состоится чтение Великого покаянного канона приподобного Андрея Критского в Свято-Покровском кафедральном соборе Львовско-Сокальской епархии (ул. Грушевского, 2). Также в этот день митрополит должен встретиться с местными властями.

11 апреля митрополит посетит Львовский национальный аграрный университет в Дублянах и примет участие в научной конференции "Томос и Украины". А в 16:00 посетит храма Успения Пресвятой Богородицы Дубляны.