пожар, мужчина, смертьУ Залізничному районі Львова під час пожежі загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як інформує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 8 лютого, о 13.50 у м. Львові на вул. Виговського (Залізничний район) на 9 поверсі в квартирі сталася пожежа.

Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника квартири, 1954 року народження, який ймовірно отруївся продуктами горіння. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 м. кв.

Пожежа ліквідована о 14.13.

Обставини події встановлюють.


В Железнодорожном районе Львова во время пожара погиб мужчина. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как информирует управление по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 8 февраля, в 13.50 в г.. Львове на ул. Выговского (Железнодорожный район) на 9 этаже в квартире произошел пожар.

Во время тушения пожара обнаружено тело хозяина квартиры, 1954 года рождения, вероятно отравился продуктами горения. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 12 м. Кв.

Пожар ликвидирован в 14.13.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.