убийца, экстрадиция, Италия, ОПГВнутрішня безпека НПУ екстрадувала з Італії підозрюваного у вбивстві. Три роки тому він розстріляв на вулиці у Львові 50-річного чоловіка. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України. 

У вересні 2015 року до одного з будинків у Львові на автомобілі "BMW під’їхали невідомі особи у камуфляжній формі і розстріляли 50-річного чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий загинув.

Невдовзі зазначену іномарку з номерами на чорному фоні співробітники міліції знайшли у середмісті. Причетним до смерті львів’янина виявився один з учасників місцевої організованої злочинної групи, раніше судимий за розбійні напади 1973 року народження.

Правоохоронці здобули достатньо підстав для притягнення винного до відповідальності за скоєний злочин, однак підозрюваний переховувався від слідства, а згодом залишив Україну. Наприкінці 2016 року зловмисника оголосили у міжнародний розшук.

За доручення Голови Національної поліції України проведення розшукових заходів було покладено на Львівське управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. В результаті оперативники внутрішньої безпеки НПУ встановили, що зловмисник ховається на території Італії.

Спільними силами ДВБ НПУ, Інтерполу та італійської поліції втікач був затриманий неподалік міста Неаполь та до нього застосовано екстрадиційний арешт.

У лютому 2019 року 45-річного учасника ОЗГ етаповано до України. Слідчими львівської поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області, зловмисникові оголошено підозру за п.12 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Галицьким районним судом міста Львова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

cbb4c74b33f39a439b6091b6b01e80fd.md.jpg cd8816fd8fc25588b2c69e9df22960f6.md.jpg


Внутренняя безопасность НПУ экстрадировала из Италии подозреваемого в убийстве. Три года назад он расстрелял на улице во Львове 50-летнего мужчины. Об этом сообщает Департамент внутренней безопасности Национальной полиции Украины. https://www.npu.gov.ua/news/rozshuk/vnutrishnya-bezpeka-npu-ekstraduvala-z-Italiji-pidozryuvanogo-u-vbivstvi/?fbclid=IwAR3BsgA3JoTlL5h-t8PIbA9lkT9IzxKiJZQK-oVl_7kh8kiAOqe6TgogwTE

В сентябре 2015 года к одному из домов во Львове на автомобиле "BMW подъехали неизвестные лица в камуфляжной форме и расстреляли 50-летнего мужчины. От полученных ранений потерпевший погиб.

Вскоре указанную иномарку с номерами на черном фоне сотрудники милиции нашли в центре города. Причастным к смерти львовянина оказался один из участников местной организованной преступной группы, ранее судимый за разбойные нападения 1973 года.

Правоохранители получили достаточно оснований для привлечения виновного к ответственности за совершенное преступление, однако подозреваемый скрывался от следствия, а впоследствии покинул Украину. В конце 2016-го злоумышленника объявили в международный розыск.

По поручению Председателя Национальной полиции Украины проведение розыскных мероприятий было возложено на Львовское управление Департамента внутренней безопасности НПУ. В результате оперативники внутренней безопасности НПУ установили, что злоумышленник скрывается на территории Италии.

Общими силами ДВБ НПУ, Интерпола и итальянской полиции беглец был задержан недалеко от города Неаполь и к нему применен экстрадиционный арест.

В феврале 2019-го 45-летний участник ОПГ этапирован в Украину. Следователями львовской полиции, под процессуальным руководством прокуратуры Львовской области, злоумышленнику объявили подозрение по п.12 ч.2 ст. 115 (Умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины. Галицкий районный суд Львова избрал подозреваемому мера пресечения в виде содержания под стражей без права внесения залога.