взятка, Миграционная службаСпівробітники Управління СБ України у Львівській області викрили на хабарі головного спеціаліста одного з районних відділів Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області. Про це повідомляє СБУ у Львівській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав у мешканця однієї з країн Південної Азії чотирнадцять тисяч гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв сприяти в отриманні іноземцем громадянства України.

Правоохоронці затримали посадовця у Львові поблизу будівлі обласного управління Державної міграційної служби після одержання усієї суми неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи із викриття зловмисника проводилась спільно з працівниками ДБР під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону.

a3cd4d5863643352dddc4d1bfc24a378.md.jpg 39579a00cc975495b6099c4f82e63c66.md.jpg


Сотрудники Управления СБ Украины во Львовской области разоблачили на взятке главного специалиста одного из районных отделов Главного управления Государственной миграционной службы во Львовской области. Об этом сообщает СБУ во Львовской области.

Оперативники спецслужбы установили, что чиновник требовал у жителя одной из стран Южной Азии четырнадцать тысяч гривен. За указанную сумму злоумышленник обещал содействовать в получении иностранцем гражданства Украины.

Правоохранители задержали чиновника во Львове у здания областного управления Государственной миграционной службы после получения всей суммы неправомерной выгоды.

Решается вопрос о сообщение фигуранту дела о подозрении в совершении преступления и избрании меры пресечения. В рамках открытого уголовного производства по ч. 3 ст. 368 Уголовного кодекса Украины продолжаются следственные действия для привлечения к ответственности других лиц, причастных к противоправной деятельности.

Мероприятия по разоблачению злоумышленника проводилась совместно с сотрудниками ГБР под процессуальным руководством военной прокуратуры Западного региона.