турецкий бизнесс, Олег СинюткаТурецька компанія Entek Power Generation Inc., яка входить у найбільший приватний фінансово-промисловий конгломерат Туреччини Koç Holding, має намір інвестувати на Львівщині в альтернативну енергетику.

Про це стало відомо під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з директором цієї компанії Білал Тугрул Кая.

За словами іноземного гостя, після дослідження всіх нормативних актів та дозвільних процедур компанія підготує звіт, на основі якого буде прийматися рішення про інвестування.

Синютка запевнив, що компанія може розраховувати на підтримку під час оформлення юридичних документів, проходження процедури громадського обговорення та отримає всебічну підтримку в реалізації проекту.


Турецкая компания Entek Power Generation Inc., которая входит в крупнейший частный финансово-промышленный конгломерат Турции Koç Holding, намерен инвестировать на Львовщине в альтернативную энергетику.

Об этом стало известно во время встречи председателя Львовской облгосадминистрации Олега Синютки с директором компании.

По словам иностранного гостя, после исследования всех нормативных актов и разрешительных процедур, компания подготовит отчет, на основе которого будет приниматься решение об инвестировании.

Синютка заверил, что компания может рассчитывать на поддержку при оформлении юридических документов, прохождения процедуры общественного обсуждения и получит всестороннюю поддержку в реализации проекта.