Польша, Армения, пограничникиПрикордонники затримали громадянина Вірменії при спробі незаконного перетину державного кордону у Львівській області.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби.

"На українсько-польському кордоні прикордонний наряд Мостиського загону під час охорони ділянки кордону неподалік пункту пропуску "Шегині" виявив сліди на снігу, що вели у бік Польщі. Негайно було розпочато переслідування порушника державного кордону, і в декількох метрах від сусідньої Польщі прикордонники наздогнали розшукуваного.

Затриманим виявився чоловік без документів, який назвався громадянином республіки Вірменія, 1978 року народження", - сказано в повідомленні. Як з'ясувалося, два дні тому чоловік прилетів з Єревану до Києва, не порушуючи законодавства.

Зараз порушник затриманий для з'ясування особи, в подальшому він буде притягнутий до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України.


Пограничники задержали гражданина Армении при попытке незаконного пересечения государственной границы во Львовской области.

Об этом говорится в сообщении Государственной пограничной службы.

"На украинско-польской границе пограничный наряд Мостиского отряда во время охраны участка границы неподалеку пункта пропуска "Шегини" обнаружил следы на снегу, ведущие в сторону Польши. Немедленно было начато преследование предполагаемого нарушителя государственной границы и в нескольких метрах от соседней Польши пограничники догнали разыскиваемого.

Задержанным оказался мужчина без документов, назвавшийся гражданином республики Армения, 1978 года рождения", - сказано в сообщении. Как выяснилось, два дня назад мужчина прилетел из Еревана в Киев, не нарушая законодательства.

Сейчас нарушитель задержан для выяснения личности, в дальнейшем он будет привлечен к административной ответственности за попытку незаконного пересечения государственной границы Украины.