Львовводоканал, установка, кредит, Европейский банкНа очисних спорудах Львова за кредитні кошти встановлять біогазові установки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради під час виїзного засідання ознайомилась із роботою очисних споруд ЛКП "Львівводоканалу" та з великим проектом щодо виробництва біогазу, який буде реалізований спільно з Європейським банком.

"Основна мета цього проекту – це виробництво електроенергії та зменшення кількості мулу, який зараз продукується на підприємстві. Для цього ми встановимо метантанки – це великі установки, в які буде завантажуватись мул. В них проходитиме процес бродіння і в результаті цього вироблятиметься біогаз. Вартість проекту - 31 млн євро".

"Львівводоканал"

Як розповіла голова комісії фінансів і планування бюджету Вікторія Довжик, реалізація проекту з виробництва біогазу дозволить суттєво економити електроенергію на підприємстві. Цей проект вже розпочато, зараз тривають тендерні процедури, а на наступний рік будуть проектні процедури. У 2021 році має бути  готовий збудований об’єкт, який  почне працювати і виробляти енергію, яка частково забезпечить потребу підприємства в електроенергії. Відповідно, це  велика економія для підприємства.

Додамо, що на виїзному засіданні також було запропоновано прийняти Міську програму приймання стічних вод, оскільки олії та мастила із підприємств та заводів сильно забруднюють стічні мережі. 

b7f67522280dcf17b7b1589e7be3dd52.jpg 0044c287ad046244b9705591d56f4888.jpg


На очистных сооружениях Львова за кредитные средства установят биогазовые установки. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета. 

Комиссия финансов и планирования бюджета Львовского городского совета во время выездного заседания ознакомилась с работой очистных сооружений ЛКП "Львовводоканал" и с большим проектом по производству биогаза, который будет реализован совместно с Европейским банком.

"Основная цель этого проекта - это производство электроэнергии и уменьшение количества ила, который сейчас производится на предприятии. Для этого мы установим метантанк - это большие установки, в которые будет загружаться ил. В них будет проходить процесс брожения и в результате этого будет производиться биогаз. Стоимость проекта - 31 млн евро ".

"Львовводоканал"

Как рассказала председатель комиссии финансов и планирования бюджета Виктория Довжик, реализация проекта по производству биогаза позволит существенно экономить электроэнергию на предприятии. Этот проект уже начат, сейчас продолжаются тендерные процедуры, а на следующий год будут проектные процедуры. В 2021 году должен быть готов построенный объект, который начнет работать и производить энергию, которая частично обеспечит потребность предприятия в электроэнергии. Соответственно, это большая экономия для предприятия.

Добавим, что на выездном заседании также было предложено принять Городскую программу приема сточных вод, поскольку масла и смазки с предприятий и заводов сильно загрязняют сточные сети.