органный зал, пространство, ремонтУ Львові біля Будинку органної та камерної музики облаштували громадський простір. Проект є частиною плану реконструкції вул. Бандери — "Вулиця для всіх". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Замовником є КУ "Інститут міста". Проект реалізовують у рамках співпраці між Львовом та Лейпцігом, а фінансує його німецька організація Engagement Global.

Простір створювали архітектор Антон Коломійцев та архітектор університету "Львівська політехніка" Роман Крушельницький. Це перша частина робіт відповідно до проекту простору, який розробили у межах проекту "Вулиця для всіх“. Загальна вартість робіт і матеріалів — приблизно 360 тис. грн. Ще планується встановити ліхтар, кадки для висадки дерев, 4 велостійки, смітники та антипаркувальні стовпці, а також облаштувати благоустрій навколо новоствореного простору.

"Інститут міста" оголосив відкритий тендер на проведення другої частини ремонтних робіт на території Органного залу та закупівлю вуличних меблів. Зокрема, тут планують замінити пошкоджену плитку та зробити зелену смугу з міскантуса. Попередньо, у межах робіт біля Органного залу, по периметру фасаду будівлі встановили прожектори. Їхня вартість становила приблизно 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, у липні на вулиці Бандери та прилеглих до неї впровадили нову організацію руху транспорту. До того ж, навпроти Львівської політехніки облаштували 25 метрів тротуару з кишенями для паркування та оновленою плиткою.


Во Львове возле Дома органной и камерной музыки обустроили общественное пространство. Проект является частью плана реконструкции ул. Бандеры - "Улица для всех". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

Заказчиком является КУ "Институт города". Проект реализуют в рамках сотрудничества между Львовом и Лейпцигом, а финансирует его немецкая организация Engagement Global.

Пространство создавали архитектор Антон Коломийцев и архитектор университета "Львовская политехника" Роман Крушельницкий. Это первая часть работ в соответствии с проектом пространства, разработанного в рамках проекта "Улица для всех". Общая стоимость работ и материалов - примерно 360 тыс. грн. Еще планируется установить фонарь, кадки для высадки деревьев, 4 велостойки, канализацию и антипаркувальные столбцы, а также обустроить благоустройство вокруг новосозданного пространства.

"Институт города" объявил открытый тендер на проведение второй части ремонтных работ на территории Органного зала и закупку уличной мебели. В частности, здесь планируют заменить поврежденную плитку и сделать зеленую полосу из мискантуса. Предварительно, в рамках работ у Органного зала, по периметру фасада здания установили прожектора. Их стоимость составляла примерно 50 000 гривен.

Напомним, в июле на улице Бандеры и прилегающих к ней внедрили новую организацию движения транспорта. К тому же, напротив Львовской политехники обустроили 25 метров тротуара с карманами для парковки и обновленной плиткой.