пожарУ м. Золочів на пожежі вогнеборці врятували 2 чоловіків. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

8 жовтня о 00:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Золочів на вул. Січових Стрільців. Пожежа виникла, в цегляному житловому будинку, критому шифером.

На момент прибуття вогнеборців до місця пожежі, з-під даху будинку та з вікон вибивався густий дим. Від очевидців пожежі надійшла інформація, що в середині будівлі знаходяться дві особи. Вогнеборці ввійшли в задимлену будівлю та в кімнатах будинку знайшли двох чоловіків, яких вивели на свіже повітря.

О 00:57 пожежу вдалось локалізувати, та о 01:14 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. та дах на площі 10 кв.м.  

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.


В г. Золочев на пожаре пожарные спасли 2 мужчин. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

8 октября в 00:20 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Золочев на ул. Сечевых Стрельцов. Пожар возник в кирпичном жилом доме, крытом шифером.

На момент прибытия пожарных к месту пожара, из-под крыши дома и из окон выбивался густой дым. От очевидцев пожара поступила информация, что в середине здания находятся два человека. Пожарные вошли в задымленное здание и в комнатах дома нашли двух мужчин, которых вывели на свежий воздух.

В 00:57 пожар удалось локализовать, и в 01:14 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 5 кв.м. и крыша на площади 10 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 6 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.