предприниматель, гаражи, колесаУ Львові приватний підприємець з Києва зламував гаражі та викрадав автомобільні колеса. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Слідство довело два випадки крадіжки – одна відбулася 27 квітня 2017 року, друга – 19 червня 2017 року. Обидві крадіжки підприємець здійснив посеред дня – о 13:00 та 13:20. За допомогою викрутки він відчиняв навісний замок дверей гаражу, виносив звідти автомобільні колеса та втікав на таксі. Таким чином він вкрав колеса на 20 тисяч гривень.

У відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Львові, яке відбулося в режимі відеоконференції, підприємець визнав свою вину та пообіцяв відшкодувати заподіяну шкоду потерпілим.

Сихівський районний суд м. Львова визнав його винуватим за ч.3 ст.185 КК України та призначив покарання три роки позбавлення волі. А  також частково задовольнив цивільний позов потерпілих та стягнув з засудженого матеріальну шкоду в сумі 15 тис. грн.


Во Львове частный предприниматель из Киева взламывал гаражи и похищал автомобильные колеса. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Следствие доказало два случая кражи - одна состоялась 27 апреля 2017 года, вторая - 19 июня 2017-го. Обе кражи предприниматель осуществил в середине дня - в 13:00 и 13:20. С помощью отвертки он открывал навесной замок двери гаража, выносил оттуда автомобильные колеса и уезжал на такси. Таким образом он украл колеса на 20 000 гривен.

В открытом судебном заседании в зале суда в г. Львове, которое состоялось в режиме видеоконференции, предприниматель признал свою вину и пообещал возместить причиненный вред потерпевшим.

Сыховский районный суд Львова признал его виновным по ч.3 ст.185 УК Украины и назначил три года лишения свободы. А также частично удовлетворил гражданский иск потерпевших и взыскал с осужденного материальный ущерб в сумме 15 тыс. грн.