лучший, дворик, конкурсСьогодні, 8 серпня, під час апаратної наради Львівської міської ради відбулося нагородження переможців конкурсу на найгарніший дворик Львова. Для участі в конкурсі, який тривав з 1 до 24 червня, користувачами мережі Facebook було запропоновано 12 двориків. Участь в голосуванні взяло близько 1000 осіб. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Переможцями конкурсу стали:

  • 1 місце — мешканці будинку № 48а на вулиці Академіка Євгена Лазаренка
  • 2 місце — мешканці будинку № 105 на вулиці Богдана Хмельницького
  • 3 місце — мешканці будинку № 21 на вулиці Низинній.

Відтак міський голова Львова вручив дипломи за оригінальне втілення ідеї оформлення дворика та особливу турботу про красу рідного міста.

Також мер Львова Андрій Садовий вручив подяку від громади міста стріт-арт художнику, мешканцю будинку на вул. Широка, 94, Юрію Краєвському за участь в конкурсі та за особливу турботу про красу рідного міста, креативний підхід й оригінальне втілення ідеї розфарбування фасадів будинків у місті Львові (зокрема, в районі "Левандівка")

Нагадаємо, конкурс проводила Львівська міська рада в групі Гаряча лінія міста Львова у мережі Facebook. Умовами конкурсу було написати в коментарі фото та адресу гарного дворика та проголосувати лайком за дворик, який найбільше сподобався.


Сегодня, 8 августа, во время аппаратного совещания Львовского городского совета состоялось награждение победителей конкурса на самый красивый дворик Львов. Для участия в конкурсе, который проходил с 1 по 24 июня, пользователями сети Facebook было предложено 12 двориков. Участие в голосовании приняли около 1000 человек. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Победителями конкурса стали:

  • 1 место - жители дома № 48а по улице Академика Евгения Лазаренко
  • 2 место - жители дома № 105 на улице Богдана Хмельницкого
  • 3 место - жители дома № 21 на улице Низинной.

Мэр Львова вручил дипломы за оригинальное воплощение идеи оформления дворика и особую заботу о красоте родного города.

Также мэр Львова Андрей Садовой вручил благодарность от общины города стрит-арт художнику, жителю дома на ул. Широкая, 94, Юрию Краевскому за участие в конкурсе и за особую заботу о красоте родного города, креативный подход и оригинальное воплощение идеи раскраска фасадов зданий во Львове (в частности, в районе "Левандлвка")

Напомним, конкурс проводила Львовский городской совет в группе Горячая линия города Львова в сети Facebook. Условиями конкурса было написать в комментарии фото и адрес хорошего дворика и проголосовать лайком за дворик, который больше всего понравился.