мальчик, смертьНа Львівщині поліцейські встановлюють обставини смерті 12-річного хлопчика. На тілі дитини ознак насильницької смерті не виявлено. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції сьогодні, 8 серпня, о 17.45 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Жидачівського району в господарській будівлі жінка виявила тіло без ознак життя свого 12-річного внука.

На місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини смерті дитини. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине полицейские устанавливают обстоятельства смерти 12-летнего мальчика. На теле ребенка признаков насильственной смерти не обнаружено. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Стрыйский отдел полиции сегодня, 8 августа, в 17.45 поступило сообщение о том, что в одном из сел Жидачевского района в хозяйственной постройке женщина обнаружила тело без признаков жизни своего 12-летнего внука.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа, устанавливаются обстоятельства смерти ребенка. Решается вопрос об открытии уголовного производства.