сборы, НАТОЗа участі представників країн НАТО, на базі Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України розпочались планові збори з резервістами. Про це повідомляє Регіональний медіа-центр Міноборони (Львів).

На базі Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України розпочались планові збори з резервістами. Головною родзинкою цих зборів стало те, що вони відбуваються за участі та контролем представників збройних сил Литви та Канади.

В цьому році військові правоохоронці приділили особливу увагу агітації та роз’яснювальній роботі не лише з резервістами, а також з керівниками підприємств, де зараз працюють ці люди. Це призвело до того, що за викликом, до частини прийшли всі сто відсотків солдат, сержантів та офіцерів резерву. На кожного з них було передбачено військове обмундирування потрібного розміру, укомплектований речовий мішок. Так же само, відразу було проведено всі розрахунки по необхідним грошовим виплатам, що передбачені в таких випадках.

За словами офіцерів управління Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, подібні збори будуть тепер регулярними. Для них вже створено і відпрацьовано всі необхідні складові – від речового до грошового забезпечення резервістів.


С участием представителей стран НАТО, на базе Западного территориального управления Военной службы правопорядка в Вооруженных Силах Украины начались плановые сборы с резервистами. Об этом сообщает Региональный медиа-центр Минобороны (Львов).

На базе Западного территориального управления Военной службы правопорядка в Вооруженных Силах Украины начались плановые сборы с резервистами. Главной изюминкой этого собрания стало то, что они происходят при участии и контролем представителей вооруженных сил Литвы и Канады.

В этом году военные правоохранители уделили особое внимание агитации и разъяснительной работе не только с резервистами, а также с руководителями предприятий, где работают эти люди. Это привело к тому, что по вызову, в часть пришли все сто процентов солдат, сержантов и офицеров резерва. На каждого из них было предусмотрено воинское обмундирование нужного размера, укомплектован вещевой мешок. Cразу были проведены все расчеты по необходимым денежным выплатам, предусмотренных в таких случаях.

По словам офицеров управления Западного территориального управления Военной службы правопорядка в Вооруженных Силах Украины, подобные сборы будут теперь регулярными. Для них уже созданы и отработаны все необходимые составляющие - от вещевого до денежного обеспечения резервистов.