грабеж, муж, жена, БориславУ Бориславі зловмисник виявився причетним до пограбування своєї колишньої дружини. Відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Бориславське відділення поліції 7 червня за допомогою звернулась 24-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що в її квартирі колишній чоловік, 30-річний мешканець Борислава, зненацька вирвав у неї з рук сумочку та втік з нею. У сумочці, за словами заявниці, був мобільний телефон, близько трьохсот гривень та документи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до чотирьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


В Бориславе злоумышленник оказался причастным к ограблению своей бывшей жены. Открыто уголовное производство, проводится досудебное расследование. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Бориславское отделение полиции 7 июня с помощью обратилась 24-летняя местная жительница. Женщина сообщила, что в ее квартире бывший муж, 30-летний житель Борислава, неожиданно вырвал у нее из рук сумочку и скрылся с ней. В сумочке, по словам заявительницы, был мобильный телефон, около трехсот гривен и документы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.186 (грабеж) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до четырех лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.