детсад, отравление, дети, инфекцияУ Департаменті з охорони здоров'я Львівської ОДА повідомили про стан малюків, що підхопили інфекцію у дитсадку №130 Львова.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 29.03.2019 року поступило повідомлення про госпіталізацію впродовж останніх днів 4 пацієнтів із діагнозом ГКІ.

За медичною допомогою звернулися 4 пацієнта, що харчувались у дошкільному навчальному закладі № 130, за адресою м. Львів вул. Трильовського, 9.

Станом на 16.00 05.04.2019 року усі госпіталізовані виписані в задовільному стані. Двоє з діагнозом гостра кишкова інфекція не встановленої етіології, один – гостра кишкова інфекція, що викликана  E. aerogenosa, один – ацетонемічна блювота. 


В Департаменте по охране здоровья Львовской ОГА сообщили о состоянии детей, подхвативших инфекцию в детском саду №130 Львов.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф 29.03.2019 года поступило сообщение о госпитализации в течение последних дней 4 пациентов с диагнозом ОКИ.

За медицинской помощью обратились 4 пациента, питались в дошкольном учебном заведении № 130, по адресу г. Львов ул. Трильовського, 9.

По состоянию на 16.00 05.04.2019 года все госпитализированные выписаны в удовлетворительном состоянии. Двое с диагнозом острая кишечная инфекция неустановленной этиологии, один - острая кишечная инфекция, вызванная E. aerogenosa, один - Ацетонемический рвота.