кафе, грабитель, судЗловмиснику, який з ножем напав на продавчиню кафе, загрожує до 8 років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Радехівської місцевої прокуратури, органами Нацполіції у березні цього завершено досудове розслідування та скеровано до Бродівського районного суду Львівської області обвинувальний акт стосовно 32–річного місцевого мешканця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, поєднаного із проникненням в інше приміщення).

Встановлено, що зловмисник дочекався завершення роботи невеличкого кафе та напав на продавчиню закладу з метою заволодіння її майном. При цьому лиходій заподіяв жінці легкі тілесні ушкодження розкладним ножем та із награбованим зник з місця події.

Тепер за вчинене йому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.


Злоумышленнику, который с ножом напал на продавщицу кафе, грозит до 8 лет заключения. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Радеховской местной прокуратуры, органами Нацполиции в марте этого завершено досудебное расследование и направлено в Бродовский районный суд Львовской области обвинительный акт в отношении 32-летнего местного жителя, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.186 УК Украины (открытое хищение чужого имущества (грабеж), соединенный с насилием, не опасным для жизни или здоровья потерпевшего, соединенного с проникновением в иное помещение).

Установлено, что злоумышленник дождался завершения работы небольшого кафе и напал на продавщицу заведения с целью завладения ее имуществом. При этом злодей нанес женщине легкие телесные повреждения раскладным ножом и с награбленным скрылся с места происшествия.

Теперь за содеянное ему грозит от 4 до 8 лет лишения свободы.