ДТП, пешеходВнаслідок наїзду Renault на Львівщині травмований 60-річний пішохід. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 7 лютого близько 13.50 в одному з сіл Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Renault Kangoo, 34-річний мешканець Дрогобича, скоїв наїзд на пішохода, також дрогобиччанина віком 60 років. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


В результате наезда Renault на Львовщине травмирован 60-летний пешеход. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 7 февраля около 13.50 в одном из сел Дрогобычского района.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Renault Kangoo, 34-летний житель Дрогобыча, совершил наезд на пешехода, также дрогобычанина в возрасте 60 лет. В результате наезда мужчина получил телесные повреждения и был госпитализирован.

Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.