военный городок, Дрогобыч, Нацгвардия

У Дрогобичі відновлять військове містечко для нацгвардійців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної гвардії України, інформує "Джерела Трускавця". 

Попередні домовленості з міськими головами міст Трускавця, Дрогобича та Борислава з командиром військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України щодо відновлення військового містечка у Дрогобичі починають впроваджуватись у життя.

"Таким чином, наразі вже розроблена програма поліпшення матеріально-технічного забезпечення військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України в місті Дрогобичі на 2018 рік. Фінансування планують робити спільним з бюджетів кількох міст на загальну суму близько 500 000 гривень. За ці кошти планується провести капітальний ремонт казармених приміщень, які знаходяться на території військового містечка в Дрогобичі", йдеться у повідомленні.

Міські голови Дрогобича, Борислава та Трускавця наголосили, що вони бажають підтримувати Національну гвардію України, адже вона допомагає підтримувати в їх містах спокій та порядок.

Додамо, що у Дрогобичі раніше було постійне місце дислокації підрозділу Нацгвардії. Частину ліквідували у 2000 році – після того, як сама Нацгвардія припинила існування. Однак після відновлення формування у 2014 році місцева влада кілька разів заявляла, що має намір відновити військове містечко і повернути туди підрозділ Нацгвардії.


В Дрогобыче восстановят военный городок для нацгвардейцев. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Национальной гвардии Украины, информируют "Джерела Трускавца"

Предварительные договоренности с городскими головами городов Трускавца, Дрогобыча и Борислава с командиром воинской части 3002 Западного оперативно-территориального объединения Национальной гвардии Украины по восстановлению военного городка в Дрогобыче начинают внедряться в жизнь.

"Таким образом, в настоящее время уже разработана программа улучшения материально-технического обеспечения воинской части 3002 Западного оперативно-территориального объединения Национальной гвардии Украины в городе Дрогобыче на 2018 год. Финансирование планируют делать общим из бюджетов нескольких городов на общую сумму около 500 000 гривен. По эти средства планируется провести капитальный ремонт казарменных помещений, находящихся на территории военного городка в Дрогобыче", говорится в сообщении.

Мэры Дрогобыча, Борислава и Трускавца отметили, что они хотят поддерживать Национальную гвардию Украины, ведь она помогает поддерживать в их городах спокойствие и порядок.

Добавим, что в Дрогобыче ранее было постоянное место дислокации подразделения Нацгвардии. Часть ликвидировали в 2000 году - после того, как сама Нацгвардия прекратила существование. Однако после восстановления формирования в 2014 году местные власти несколько раз заявляли, что намерена восстановить военный городок и вернуть туда подразделение Нацгвардии.