дорога, Трускавец, Меденичи

Траса на Трускавець, яка перебуває в жахливому стані та яку жваво обговорюють у соцмережі мешканці Львівщини, буде відремонтована. Про це повідомив депутат облради Михайло Задорожний, інформують "Джерела Трускавця". 

У Львівській області основна траса на Трускавець перебуває у жахливому стані. Йдеться про кілометр дороги перед смт. Меденичі, який не встигли доробити у 2017 році. Фото цієї ділянки опублікувала депутат Львівської облради Параска Дворянин. 

“Це наслідки того, що нема чітких критеріїв розподілу коштів на ремонт доріг, зрозумілого відбору – не під округи чи депутатів, нема фахового, не формального технагляду за якістю ремонту. Зрештою, дорогу в такому стані треба закривати як аварійну!”, – написала Дворянин.

Інший депутат облради Михайло Задорожний написав, що ця дорога буде відремонтована у 2018 році.

“Товариство, це відрізок у 500 метрів, на якому минулого року зняли верхній шар асфальту. Зимою ніхто асфальт не кладе. З приходом тепла ремонтні роботи буде продовжено аж до Пісочного. Це форс- мажор”, – написав він у коментарях. 


Трасса на Трускавец, которая находится в ужасном состоянии и которую активно обсуждают в соцсети жители Львовщины, будет отремонтирована. Об этом сообщил депутат облсовета Михаил Задорожный, информируют "Источники Трускавца". 

Во Львовской области основная трасса на Трускавец находится в ужасном состоянии. Речь идет о километре дороги перед пгт. Меденичи, который не успели доделать в 2017 году. Фото этого участка опубликовала депутат Львовского облсовета Параска Дворянин. 

"Это последствия того, что нет четких критериев распределения средств на ремонт дорог, понятного отбора - не под округа или депутатов; нет профессионального, не формального технадзора за качеством ремонта. В конце концов, дорогу в таком состоянии надо закрывать как аварийную!", - написала Дворянин.

Другой депутат облсовета Михаил Задорожный написал, что эта дорога будет отремонтирована в 2018 году.

"Граждане, это отрезок в 500 метров, на котором в прошлом году сняли верхний слой асфальта. Зимой никто асфальт не кладет. С приходом тепла ремонтные работы будут продолжены до Песочного. Это форс-мажор", - написал он.