автопроизводитель, завод, Олег СинюткаНімецький автовиробник розглядає можливість розміщення у Львівській області виробничих потужностей по виготовленню ременів безпеки для автомобілів.

Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з представниками компанії JLL, що надає фінансові і комплексні послуги в області нерухомості.

Інвестор має намір відкрити новий завод вже в 2018 році, на ньому буде працювати 2000 співробітників. Крім будівництва цього заводу, Львівська область розглядається як потенційний кластер для зведення інших заводів з виробництва, зокрема, подушок безпеки. Тут кількість працівників може скласти близько 5000 чоловік.

В кінці лютого інвестору представлять зібрану інформацію про можливі локаціяї, на основі якої він буде приймати рішення про інвестування. Синютка запевнив, що інвестор може розраховувати на підтримку при оформленні юридичних документів і отримає всебічне сприяння в реалізації проекту.


Немецкий автопроизводитель рассматривает возможность размещения во Львовской области производственных мощностей по изготовлению ремней безопасности для автомобилей.

Об этом шла речь во время встречи председателя Львовской облгосадминистрации Олега Синютки с представителями компании JLL, предоставляющей финансовые и комплексные услуги в области недвижимости.

Инвестор намерен открыть новый завод уже в 2018 году, на нем будет работать 2000 сотрудников. Кроме строительства этого завода, Львовская область рассматривается как потенциальный кластер для возведения других заводов по производству, в частности, подушек безопасности. Тут количество работников может составить около 5000 человек.

В конце февраля инвестору представят собранную информацию о возможных локациях, на основе которой он будет принимать решение об инвестировании. Синютка заверил, что инвестор может рассчитывать на поддержку при оформлении юридических документов и получит всестороннее содействие в реализации проекта.