ДТП, полиция охраныУ Львові, на вулиці Богданівській автомобіль поліції охорони потрапив у ДТП. Про це повідомляє Управління поліції охорони у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась  сьогодні, 7 грудня, о 08:10 на вулиці Богданівській у Львові.

Працівники роти з фізичної безпеки Управління поліції охорони у Львівській області на службовому автомобілі RENAULT Logan, здійснюючи доставку до місця несення служби озброєного наряду, зіткнулись з автомобілем Volkswagen Caddy, водій якого, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та в’їхав у ліву частину поліцейського авто, який унаслідок цього зіткнувся із вантажним автомобілем ГАЗ-3307, що рухався зправа.

Унаслідок ДТП поліцейські роти з фізичної безпеки УПО та водій автомобіля Volkswagen Caddy отримали тілесні ушкодження. На місце події викликано медиків, які доставили поліцейських роти з фізичної безпеки УПО до лікарні швидкої медичної допомоги.


Во Львове, на улице Богдановской автомобиль полиции охраны попал в ДТП. Об этом сообщает Управление полиции охраны во Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 7 декабря, в 08:10 на улице Богдановской во Львове.

Работники роты по физической безопасности Управления полиции охраны во Львовской области на служебном автомобиле RENAULT Logan, осуществляя доставку к месту несения службы вооруженного наряда, столкнулись с автомобилем Volkswagen Caddy, водитель которого, не справившись с управлением, выехал на полосу встречного движения и въехал в левую часть полицейской машины, который вследствие этого столкнулся с грузовым автомобилем ГАЗ-3307, который двигался справа.

В результате ДТП полицейские роты по физической безопасности УПО и водитель автомобиля Volkswagen Caddy получили телесные повреждения. На место происшествия вызваны медики, которые доставили полицейских роты по физической безопасности УПО в больницу скорой медицинской помощи.