траур, АТОВідповідно до розпорядження міського голови Борислава сьогодні, 7 грудня, у місті оголошено день жалоби з метою гідного вшанування пам’яті учасників АТО, які днями відійшли у вічність – Михайла Юркевича та Романа Макоуса. Про це повідомляється на сайті Бориславської міської ради. 

На знак скорботи цього дня приспущено Державний прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях міської ради, виконавчих органів міської ради, підприємствах, установах та організаціях міста. Міськрада просить обмежити проведення розважально-концертних заходів та трансляцію розважальних теле- та радіопередач на території міста, а також заборонити звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.У Бориславі передчасно помер воїн АТО

e91f63f84dfbee9b4b0315e162ead814.jpg

Як зазначається у повідомленні органу місцевого самоврядування, Михайло Юркевич народився 12 листопада 1985 року. Коли у 2013 році почались події на Майдані, він одразу поїхав у Київ. З початком Антитерористичної операції чоловік був солдатом Національної гвардії України. Зазначається, що Михайло Юркевич був добрим та чуйним.

a819f6ea5f4045582297e21aabf43287.jpg

Також 4 грудня помер Роман Макоус. Роман народився 4 серпня 1979 року в м. Бориславі, навчався з Бориславській ЗОШ №1, працював вчителем історії. В нього залишилися двоє дітей та дружина.

Наразі не повідомляється, що могло стати причиною смерті військовослужбовців. Відомо лише, що вони померли передчасно.


Согласно распоряжению городского головы Борислава сегодня, 7 декабря, в городе объявлен день траура в целях достойного чествования памяти участников АТО, которые 4 декабря отошли в вечность - Михаила Юркевича и Романа Макоуса. Об этом сообщается на сайте Бориславского городского совета. 

В знак скорби этого дня приспущен Государственный флаг Украины с траурной лентой на административных зданиях городского совета, исполнительных органов городского совета, предприятиях, учреждениях и организациях города. Горсовет просит ограничить проведение развлекательно-концертных мероприятий и трансляцию развлекательных теле- и радиопередач на территории города, а также запретить звучание развлекательной музыки на рынках, в заведениях торговли и ресторанного хозяйства, в общественном транспорти.

Как отмечается в сообщении органа местного самоуправления, Михаил Юркевич родился 12 ноября 1985 года. Когда в 2013 году начались события на Майдане, он сразу поехал в Киев. С началом антитеррористической операции он был солдатом Национальной гвардии Украины. Отмечается, что Михаил Юркевич был хорошим и отзывчивым.

Также 4 декабря скончался Роман Макоус. Роман родился 4 августа 1979 года в г. Бориславе, учился с Бориславской СОШ №1, работал учителем. У него остались двое детей и жена.

Пока не сообщается, что могло стать причиной смерти военнослужащих. Известно лишь, что они умерли преждевременно.