ДТП, проспект ЧерноволаНа проспекті Чорновола між "Малевичем" та "Кумпелем" Mercede збив 41-річного чоловіка. Травмований помер у лікарні. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

6 грудня о 19:21 у м. Львові на вул. Чорновола, водій автомобіля Mercedes, 1961 року народження, житель м. Львова, скоїв наїзд на пішохода, 1976 року народження, мешканця м. Львова, який від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні ЛШМД м. Львова. Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.


На проспекте Черновола между "Малевичем" и "Кумпелем" Mercede сбил 41-летнего мужчину. Травмированный умер в больнице. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации. 

6 декабря в 19:21 в г. Львове на ул. Черновола, водитель автомобиля Mercedes, 1961 года рождения, житель г. Львова, совершил наезд на пешехода, 1976 года рождения, жителя. Львова, который от полученных травм скончался в реанимационном отделении БСМП Львов. Причины происшествия выясняются. Проводится доследственная проверка.