дезертир, судНа Львівщині суд виніс вирок військовослужбовцю, який дезертирував у 2014 році. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Мешканець с. Батятичі Кам'янка-Бузького району був призваний за мобілізацією та проходив службу у військовій частині - польова пошта В4680 (м. Яворів). 12 листопада 2014 року він залишив військову частину, як зазначається у кримінальному провадженні, відкритому 16 січня 2015 року. Проте лише через більш ніж півтори роки суд виніс вирок по цій справі.

В судовому засіданні обвинувачений щиро розкаявся та пояснив суду, що  самовільно залишив військову частину у звязку з сімейними обставинами. Яворівський районний суд Львівської області визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.408 КК України, та призначив покарання у виді двох років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування призначеного покарання з однорічним іспитовим строком.


На Львовщине суд вынес приговор военнослужащему, который дезертировал в 2014 году. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Житель с. Батятичи Каменка-Бугского района был призван по мобилизации и проходил службу в воинской части - полевая почта В4680 (г. Яворов). 12 ноября 2014 года он оставил военную часть, как отмечается в уголовном производстве, открытом 16 января 2015 года. Однако лишь спустя более чем полтора года суд вынес приговор по этому делу.

В судебном заседании обвиняемый искренне раскаялся и пояснил суду, что самовольно оставил воинскую часть в связи с семейными обстоятельствами. Яворовский районный суд Львовской области признал его виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 1 ст.408 УК Украины, и назначил наказание в виде двух лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с годовалым испытательным сроком.