сбили, мальчика, переходУ Львові на перехресті вулиць Симоненка та Науковій на пішохідному переході збили хлопчика, який переходив дорогу з мамою. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8:30, біля лікарні. Хлопчик живий, його оглядають медики швидкої. Як зазначають очевидці, хлопчик переходив дорогу за руку з мамою.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Jetta, 56-річна львів’янка, на пішохідному переході скоїла наїзд на жінку та двох дітей. Внаслідок автопригоди 12-річна дівчинка, 8-річний хлопчик та 33-річна львів’янка отримали тілесні ушкодження. У них лікарі діагностували садна та забої. Після огляду їх відпустили додому. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Як повідомляє УНН, за кермом авто, яке зіткнулося з маршруткою у Львові, був прокурор. За попередніми даними, водій легковика був тверезим. Хто саме був винуватцем ДТП, встановлюється. 


Во Львове на перекрестке улиц Симоненко и Научной на пешеходном переходе сбили мальчика, который переходил дорогу с мамой. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

Дорожно-транспортное происшествие произошло около 8:30, возле больницы. Мальчик жив, его осматривают медики скорой. Как отмечают очевидцы, мальчик переходил дорогу за руку с мамой.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Jetta, 56-летняя львовянка, на пешеходном переходе совершил наезд на женщину и двух детей. Вследствие ДТП 12-летняя девочка, 8-летний мальчик и 33-летняя львовянка получили телесные повреждения. Врачи диагностировали у них ссадины и ушибы. После осмотра их отпустили домой. Правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства, информирует отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как сообщает УНН, за рулем авто, которое столкнулось с маршруткой во Львове, был прокурор. По предварительным данным, водитель легковушки был трезв. Кто именно был виновником ДТП, устанавливается.