мошенники, депозиты, "УКРИНБАНК"В містах Дрогобич та Трускавець почастішали випадки шахрайського заволодіння депозитними коштами вкладників банку ПАТ "УКР/ІН/КОМ". Про це повідомляє "Дрогобич. Інфо". 

ПАТ "УКР/ІН/КОМ" (колишня назва ПАТ "УКРІНБАНК") інформує, що останнім часом в м. Дрогобич та м. Трускавець почастішали випадки шахрайського заволодіння депозитними коштами вкладників банку.

З метою отримання неправомірної вигоди до вкладників ПАТ "УКРІНБАНК", які мали в банку вклади більш, ніж 200 тисяч гривень та не були відшкодовані за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з будь-яких причин, звертаються невстановлені особи та за безцінь викупають права на депозитні кошти ПАТ "УКРІНБАНК". Викупивши право власності на вклади, спритники звертаються до місцевого суду та за розробленою "схемою" отримують судові рішення, за якими вже нові власники депозитних вкладів отримують грошові кошти. В результаті описаних вище "схем" справжні вкладники ПАТ "УКРІНБАНКУ" взагалі залишаються без належного ним колись вкладу.

Правління ПАТ "УКР/ІН/КОМ" пропонує повідомляти про факти шахрайських дій щодо викупу вкладів ПАТ "УКРІНБАНК" у фізичних та юридичних осіб м.м. Дрогобич та Трускавець. У випадку надходження будь-яких пропозицій від фінансових посередників щодо продажу майнових прав на депозитні вклади наполегливо рекомендуємо узгоджувати всі свої дії із ПАТ "УКР/ІН/КОМ" з метою запобігання в подальшому майнових втрат.


В городах Дрогобыч и Трускавец участились случаи мошеннического завладения депозитными средствами вкладчиков банка ОАО "УКР/ИН/КОМ". Об этом сообщает "Дрогобыч. Инфо". 

ОАО "УКР/ИН/КОМ" (прежнее название ПАО "Укринбанк") информирует, что в последнее время в г. Дрогобыч и г. Трускавец участились случаи мошеннического завладения депозитными средствами вкладчиков банка.

С целью получения неправомерной выгоды к вкладчикам ПАО "Укринбанк", которые имели в банке вклады более чем 200 000 гривен и не были возмещены за счет средств Фонда гарантирования вкладов физических лиц, обращаются неустановленные лица и за бесценок выкупают права на депозитные средства ПАО "Укринбанк". Выкупив право собственности на вклады, ловкачи обращаются в местный суд и по разработанной "схеме" получают судебные решения, по которым уже новые владельцы депозитных вкладов получают денежные средства. В результате описанных выше "схем" настоящие вкладчики ПАО "Укринбанк" вообще остаются без принадлежащего им вклада.

Правление ОАО "УКР/ИН/КОМ" предлагает сообщать о фактах мошеннических действий по выкупу вкладов ПАО "Укринбанк" у физических и юридических лиц г.г. Дрогобыч и Трускавец. В случае поступления каких-либо предложений от финансовых посредников по продаже имущественных прав на депозитные вклады настоятельно рекомендуем согласовывать все свои действия с ОАО "УКР/ИН/КОМ" с целью предотвращения в дальнейшем имущественных потерь.