Таможня, контрабанда, КраковецНа Львівські митниці затримали контрабандиста з комп'ютерами.

Про це повідомили у Головному управлінні державної фіскальної служби України у Львівській області.

Через пункт пропуску "Краковець – Корчова" смугою руху "зелений коридор" намагався в'їхати в Україну автомобіль "Renault Master" під керуванням українця разом з пасажирами.

Під час контролю в працівників митниці виникла підозра щодо наявності в автівці товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. На підставі цього транспортний засіб було скеровано у бокс поглибленого огляду.

Там в його салоні, в порожнинах підлоги виявлено приховані від митного контролю чотири нові ноутбуки "Lenovo Ideapad". Згідно з документами, їх загальна вартість майже 100 тис. грн. Товар та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.


На Львовской таможне задержали контрабандиста с компьютерами.

Об этом сообщили в Главном управлении государственной фискальной службы Украины во Львовской области.

Через пункт пропуска "Краковец - Корчевая" пытался въехать в Украину автомобиль "Renault Master" под управлением украинца вместе с пассажирами.

Во время контроля у работников таможни возникло подозрение о наличии в авто товаров, подлежащих обязательному декларированию и налогообложению. Транспортное средство направили в бокс углубленного досмотра.

Там в его салоне, в полостях пола обнаружили скрытые от таможенного контроля четыре новых ноутбука "Lenovo Ideapad". Согласно документам, их общая стоимость около 100 тыс. грн. Товар и автомобиль изъяты. Дело направят в суд, который и определит наказание.