грабеж, телефон, вокзал, патрульныеЕкіпаж патрульних затримав групу осіб, ймовірно причетних до пограбування чоловіка на площі Кропивницького. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області

В понеділок, близько 5 години ранку, 3-й батальйон патрульної поліції отримав повідомлення про грабіж на площі Кропивницького. Потерпілий описав групу осіб, серед яких була жінка, та розповів, що вони забрали мобільний телефон.

Екіпаж патрульної поліції, який патрулював на вулиці Чернівецькій, виявив підозрюваних, трьох чоловіків та жінку, які підпадали під орієнтування. Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі. В одного з чоловіків виявили мобільний телефон тієї самої моделі, який забрали у заявника. Особи почали нервуватися та спробували покинути місце. Їх повідомили, що неподалік відбувся злочин, а тому вони повинні залишатися на місці до встановлення всіх обставин.

Інспектори викликали слідчих. Згодом заявник підтвердив, що це його телефон. Осіб доставили до Галицького відділу поліції для встановлення їх даних та написання заяви.


Экипаж патрульных задержал группу лиц, вероятно причастных к ограблению мужчины на площади Кропивницкого. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области

В понедельник, около 5:00 утра, 3-й батальон патрульной полиции получил сообщение о грабеже на площади Кропивницкого. Пострадавший описал группу лиц, среди которых была женщина, и рассказал, что они забрали мобильный телефон.

Экипаж патрульной полиции, патрулировавший на улице Черновицкой, обнаружил подозреваемых, троих мужчин и женщину, которые подпадали под ориентировки. Их остановили и попросили показать, что они имеют при себе. У одного из мужчин обнаружили мобильный телефон той же модели, который забрали у заявителя. Остановленные начали нервничать и попытались покинуть место. Им сообщили, что неподалеку произошло преступление, а потому они должны оставаться на месте до установления всех обстоятельств.

Инспекторы вызвали следователей. Впоследствии заявитель подтвердил, что это его телефон. Группу доставили в Галицкий отдела полиции для установления их данных и написания заявления.