ремонт, объездЯк повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, до 28 грудня 2018 року перекрито рух транспортних засобів на вул. Піскова, на ділянці від Лісної (біля вул. Лисенка-Солодова) до вул. І. Крип’якевича.

У зв’язку з проведенням реконструкції водопровідних і каналізаційних мереж на вул. Пісковій, до 28 грудня 2018 року буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Піскова, на ділянці від Лісної (біля вул. Лисенка-Солодова) до вул. І. Крип’якевича. Роботи виконує ТзОВ "ГрантЗахід" на замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.


Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, до 28 декабря 2018 города перекрыто движение транспортных средств по ул. Песочная, на участке от Лесной (возле ул. Лысенко-Солодова) до ул. И.Крипьякевича.

В связи с проведением реконструкции водопроводных и канализационных сетей на ул. Песочной, к 28 декабря 2018 года будет перекрыто движение на ул. Песочная, на участке от Лесной (возле ул. Лысенко-Солодова) до ул. И.Крипьякевича. Работы выполняет ООО "ГрантЗахид" по заказу департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета.

Объезд дороги будет происходить в соответствии с разработанной временной схемы организации дорожного движения.