нож, убийствоПравоохоронці розслідують вбивство жінки, яке сталося на Жидачівщині. Заподіявши знайомій смертельне поранення, зловмисник сам зателефонував у поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Жидачівське відділення поліції 6 серпня о 14.30 звернувся 37-річний житель міста Ходорів. Він повідомив, що вбив свою 44-річну знайому. Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що заявник, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту вдарив жінку ножем у шию. Колото-різане поранення спричинило смерть.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисник затриманий в порядку ст..208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому судом міри запобіжного заходу.


Правоохранители расследуют убийство женщины, которое произошло на Жидачивщини. Причинив знакомой смертельное ранение, злоумышленник сам позвонил в полицию. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жидачевское отделения полиции 6 августа в 14.30 обратился 37-летний житель города Ходоров. Он сообщил, что убил свою 44-летнюю знакомую. Следственно-оперативная группа, выехав на место происшествия, установила, что заявитель, находясь в состоянии алкогольного опьянения, во время конфликта ударил женщину ножом в шею. Колото-резаное ранение повлекшее смерть.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от семи до пятнадцати лет. Злоумышленник задержан в порядке ст..208 УПК Украины. Решается вопрос об избрании ему судом меры пресечения.