участник боевых действий, фальшивое удостоверениеПатрульні виявили у Львові чоловіка з підробленим посвідченням учасника бойових дій. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні близько 1-ї години ночі на вулиці Довженка патрульні помітили, як невідома особа стукає у вікно. Інспектори попросили в нього пояснень. Чоловік не пояснив свої дії, однак представився і пред‘явив посвідчення учасника бойових дій від 2003 року. Патрульні помітили ознаки підробки, провели поверхневу перевірку і виявили у нього паспорт громадянина України, виданий на 31-річного мешканця Перемишлянського району. Фотографія у паспорті була особи, у якої патрульні провели перевірку, а ось прізвище відрізнялося. Тоді чоловік зізнався, що знайшов посвідчення у 2016 році на території Сихівського району і вклеїв свою фотокартку. Посвідчення використовував, за його словами, для безоплатного проїзду у громадському транспорті. Чоловіка доставили у відділ поліції для з‘ясування обставин.


Патрульные обнаружили во Львове мужчину с поддельным удостоверением участника боевых действий. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня около 1 часа ночи на улице Довженко патрульные заметили, как неизвестный стучит в окно. Инспекторы попросили у него объяснений. Мужчина не объяснил свои действия, однако представился и предъявил удостоверение участника боевых действий от 2003 года. Патрульные заметили признаки подделки, провели поверхностную проверку и обнаружили у него паспорт гражданина Украины, выданный на 31-летнего жителя Перемышлянского района. Фотография в паспорте была человека, которого провіряли патрульные, а вот фамилия отличалась. Тогда мужчина признался, что нашел удостоверение в 2016 году на территории Сыховского района и вклеил свою фотографию. Удостоверение использовал, по его словам, для бесплатного проезда в общественном транспорте. Мужчину доставили в отдел полиции для выяснения обстоятельств.