нецензурная брань, оштрафован, Франковский районЗа нецензурну лайку та ігнорування зауважень патрульних чоловік був оштрафований судом того ж дня. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні близько 14:00 екіпаж поліцейських помітив на зупинці громадського транспорту чоловіка, який розпивав алкогольні напої та курив. Інспектори патрульної поліції Львова зробили чоловікові зауваження, однак громадянин відреагував на це лайливими словами. Чоловіка затримали і доставили у Франківський відділ поліції для оформлення адміністративних матеріалів, а саме: за курінні у невстановлених місцях, розпивання алкоголю у заборонених місцях, за дрібне хуліганство та злісну непокору працівникам поліції.

Згодом, чоловіка доставили у Франківський суд, де його оштрафували за куріння на 170 гривень, за розпивання алкоголю на 51 гривню. За дрібне хуліганство та злісну непокору ще – 187 гривень. Судовий збір з порушника – 320 гривень.


За нецензурную брань и игнорирование замечаний патрульных человек был оштрафован судом в тот же день. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня около 14:00 экипаж полицейских заметил на остановке общественного транспорта мужчину, который распивал алкогольные напитки и курил. Инспекторы патрульной полиции Львова сделали мужчине замечание, однако гражданин отреагировал на это бранными словами. Мужчину задержали и доставили в Франковский отдел полиции для оформления административных материалов, а именно: на курение в неустановленных местах, за распитие алкоголя в запрещенных местах, за мелкое хулиганство и злостное неповиновение работникам милиции.

Впоследствии мужчину доставили в Франковский суд, где его оштрафовали за курение на 170 гривен, за распитие алкоголя на 51 гривну. За мелкое хулиганство и злостное неповиновение еще - 187 гривен. Судебный сбор с нарушителя - 320 гривен.