овцеферма для туристов, Дрогобыч, ПочаевичиНа Дрогобиччині відкрили європейську вівцеферму, яку можуть вільно відвідувати туристи. На території ферми навіть побудований готель. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У селі Залужани Дрогобицького району відкрили нову вівцеферму європейського рівня ТзОВ "Меринос-Захід". Вона споруджена за моделлю аналогу австрійської ферми. Серед особливостей господарства - проживання управляючого на території підприємства, наявність готелю, можливість вільного відвідування ферми для туристів та дегустація продукції: козячих, овечих сирів та іншої продукції.

Довідка SQ. Фермерське господарство "Меринос – Захід" зареєстровано та розпочало своє функціонування у травні 2011 року у селі Почаєвичі. Згодом розширило господарську діяльність на території чотирьох сільських рад – Почаєвицької, Летнянської, Снятинської та Нагуєвицької. В господарстві утримують овець породи Мериноландшаф, Суффолк та Бергшаф -Тірольська скальна вівця.


На Дрогобиччини открыли европейскую овцеферму, которую могут свободно посещать туристы. На территории фермы даже построен отель. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В селе Залужаны Дрогобычского района открыли новую овцеферму европейского уровня ООО "Меринос-Запад". Она построена по модели аналога австрийской фермы. Среди особенностей хозяйства - проживание управляющего на территории предприятия, наличие отеля, возможность свободного посещения фермы для туристов и дегустация продукции: козьих, овечьих сыров и другой продукции.

Справка SQ. Фермерское хозяйство "Меринос - Запад" зарегистрировано и начало свое функционирование в мае 2011 года в селе Почаевичи. Впоследствии расширило хозяйственную деятельность на территории четырех сельских советов - Почаевицькой, Летнянськой, Снятинской и Нагуевицькой. В хозяйстве содержат овец породы Мериноландшаф, Суффолк и Бергшаф -Тирольська скальная овца.