отопление, возобновленоЗважаючи на зниження температури зовнішнього повітря, від сьогодні, 7 квітня, буде відновлено опалювальний сезон у м. Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли в управлінні інженерного господарства міськради, готується розпорядження міського голови відповідно до якого від сьогодні, 7 квітня, буде відновлено опалювальний сезон у Львові. 

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови, з 31 березня у Львові призупинено опалювальний сезон, проте опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснюється на підставі звернень керівників закладів.

Станом на 6 квітня, опалення отримували 5 бюджетних установ: Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Гашека, 2а; Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи на вул. Івасюка, 31 (Винники); Комунальний будинок дитини №1 на вул. Комаринця, 2а; Будинок дитини №1 на вул. Таджицька, 21; Львівська державна хорова школа “Дударик” на вул. Коперника, 27.


В связи со снижением температуры наружного воздуха, с сегодняшнего дня, 7 апреля, будет возобновлена подача отопитления в т. Львове. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как рассказали в управлении инженерного хозяйства горсовета, готовится распоряжение городского головы, согласно которому с сегодняшнего дня, 7 апреля, будет восстановлен отопительный сезон во Львове.

Напомним, согласно распоряжению городского головы, с 31 марта во Львове приостановлен отопительный сезон, однако отопление учреждений образования, здравоохранения и культуры осуществляется на основании обращений руководителей учреждений.

По состоянию на 6 апреля, отопление получали 5 бюджетных учреждений: Львовский государственный онкологический региональный лечебно-диагностический центр на ул. Гашека, 2а; Львовский областной госпиталь инвалидов войны и репрессированных им. Ю. Липы на ул. Ивасюка, 31 (Винники); Коммунальный дом ребенка №1 на ул. Комаринца, 2а; Дом ребенка №1 на ул. Таджикская, 21; Львовская государственная хоровая школа "Дударик" на ул. Коперника, 27.