пассажр, Миколяша, петицияНа сайті Львівської міської ради зареєстрована петиція щодо ремонту подвір'я на вул. Коперника 1, де раніше знаходився відомий пасаж Міколяша.

Як пише автор петиції Христина Шаранюк, пасаж зруйнували у 1939 році, коли німці почали бомбардувати Польщу і, в тому числі, і Львів.

“За радянських часів відбудувати пасаж просто “забули”. І до наших днів збереглися тільки залишки колись славетного пасажу. Тепер це місце де можна сходити по "маленькому" або по "великому". В наш час пасаж Міколяша отримав шанс на друге життя. Депутати Львівської міської ради надали в оренду на 10 років чотири земельні ділянки підприємству для відтворення "пасажу Міколяша".., та до 2017 року там нічого так і не змінилось. Можливо хтось є не байдужий і підтримає цю петицію, всі спроби до когось достукатись були марними. Львів гарний ззовні, нехай буде гарним і в середині! Все таки це центр міста, хоча б знесіть ті руїни і прокладіть якусь травичку або бруківку. Я думаю кожен львів'янин знає це подвір'я, тому не будьте байдужими... ", - зазначає автор петиції.


На сайте Львовского городского совета зарегистрирована петиция по поводу ремонту двора на ул. Коперника 1, где ранее находился известный пассаж Миколяша.

Как пишет автор петиции Кристина Шаранюк, пассаж разрушили в 1939 году, когда немцы бомбили Польшу и, в том числе, Львов.

"В советское время восстановить пассаж просто "забыли". И до наших дней сохранились только остатки некогда знаменитого пассажа. Теперь это место, где можно сходить по "маленькому" или по "большому". В настоящее время пассаж Миколяша получил шанс на вторую жизнь. Депутаты Львовского городского совета предоставили в аренду на 10 лет четыре земельных участка предприятию для восстановления "пассажа Миколяша".., но до 2017 года там ничего так и не изменилось. Возможно, кто-то неравнодушный поддержит эту петицию, все попытки к кому-то достучаться были напрасными. Львов красивый извне, пусть будет красивым и в середине! Все-таки это центр города, хотя бы снесите эти руины и уложите травку или мостовую. Я думаю, каждый львовянин знает этот двор, поэтому не будьте равнодушными ... ", - отмечает автор петиции.