автобус, маршрутка, билет, голограммаЛК АТП № 1 запровадить квитки із захисною голограмою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Львівське комунальне АТП № 1 запроваджує квитки із захисною голограмою. Як повідомив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, підприємство найближчим часом планує отримати першу партію квитків із голограмою, яка захищає від підробок. Адміністрація Л К АТП № 1 закликає пасажирів під час оплати брати квитки.

"Дизайн квитків в автобусах буде подібним на дизайн квитків в електротранспорті, однак для зручності пасажирів автобусні квитки відрізнятимуться кольором. Отримати квиток пасажири зможуть при оплаті за проїзд у комунальних автобусах", — розповів Орест Хамула.

Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради, введення квитків із захисною голограмою є кроком у напрямку запровадження якісного обліку пасажиропотоку в автобусах.

"В електротранспорті є прозорий і зрозумілий облік пасажиропотоку. Такий же механізм хочемо запровадити і в ЛК АТП № 1, тому розглядаємо також можливість введення посад контролерів-касирів, які б слідкували за оплатою пасажирів. Таку схему роботи ми випробували б на одному маршруті, щоб зрозуміти доцільність запровадження такої роботи в усіх автобусах АТП № 1. Також розглядаємо можливість запровадження в автобусах безготівкової оплати за проїзд, на зразок електротранспорту", — розповів Андрій Білий.


ЛК АТП № 1 введет билеты с защитной голограммой. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Львовское коммунальное АТП № 1 вводит билеты с защитной голограммой. Как сообщил директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, предприятие в ближайшее время планирует получить первую партию билетов с голограммой, которая защищает от подделок. Администрация Л К АТП № 1 призывает пассажиров при оплате брать билеты.

"Дизайн билетов в автобусах будет похожим на дизайн билетов в электротранспорте, однако для удобства пассажиров автобусные билеты отличаться цветом. Получить билет пассажиры смогут при оплате за проезд в коммунальных автобусах", - рассказал Орест Хамула.

Как сообщил Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, введение билетов с защитной голограммой является шагом в направлении введения качественного учета пассажиропотока в автобусах.

"В электротранспорте является прозрачный и понятный учет пассажиропотока. Такой же механизм хотим ввести и в ЛК АТП № 1", - розповів Андрій Білий.