автобус, пассажирка, выпала, остановкаНа Львівщині через неуважність водія з маршрутного автобуса випала пасажирка. Жінка отримала тілесні ушкодження і госпіталізована в травматологію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 7 лютого, близько 12.00 в поліцію надійшло повідомлення про ДТП, яке сталося на вулиці Стуса у місті Городок. Як попередньо встановили правоохоронці, водій рейсового автобуса Львів-Лісновичі-Речичани, 50-річний житель Миколаївського району, здійснюючи висадку  пасажирів, не переконався у безпеці початку руху транспортним засобом. Внаслідок цього з задніх дверей випала 81-річна жителька одного із сіл на Городоччині.

Жінка отримала тілесне ушкодження (закритий перелом стегнової кістки) та була госпіталізована.

Встановлюються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине из-за невнимательности водителя из маршрутного автобуса выпала пассажирка. Женщина получила телесные повреждения и госпитализирована в травматологию. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 7 февраля, около 12.00 в полицию поступило сообщение о ДТП, которое произошло на улице Стуса в городе Городок. Как предварительно установили правоохранители, водитель рейсового автобуса Львов-Лесновичи-Речичаны, 50-летний житель Николаевского района, осуществляя высадку пассажиров, а не убедился в безопасности начала движения транспортным средством. В результате из задней двери выпала 81-летняя жительница одного из сел на Городоччини.

Женщина получила телесные повреждения (закрытый перелом бедренной кости) и была госпитализирована.

Устанавливаются обстоятельства произошедшего. Решается вопрос об открытии уголовного производства.