поезд, Львов - ЧерновцыУкрзалізниця планує продовжити маршрут поїзда Львів – Чернівці. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Львівська регіональна філія АТ "Укрзалізниця" хоче продовжити маршрут поїзда Львів – Чернівці до станції "Чортків", що у Тернопільській області. Про це повідомляє медіацентр "Магістраль".

Технічну можливість продовження маршруту від кінцевої станції в Чернівцях до станції в Чоркові через странції "Стефанешти" і "Заліщики" розглянули під час експериментальної поїздки регіональним експресом, що обслуговує цей маршрут.

За результатами поїздки спеціальна комісія має обґрунтувати потребу продовження маршруту. Додамо, що потяг "Обрій" — перший і єдиний український дизель-поїзд, який виготовили 2014 року. Він складається з трьох вагонів. Поїзд розвиває швидкість до 154 км/год та має пасажиромісткість 637 осіб, із яких 283 — сидячі місця. За маршрутом Львів – Чернівці він почав курсувати з 3 жовтня 2015 року.


Укрзализныця планирует продлить маршрут поезда Львов - Черновцы. Об этом сообщает "Твой город". 

Львовский региональный филиал АО "Укрзализныця" хочет продлить маршрут поезда Львов - Черновцы до станции "Чертков", что в Тернопольской области. Об этом сообщает медиацентр "Магистраль".

Техническую возможность продолжения маршрута от конечной станции в Черновцах на станцию ​​в Чорку через странции "Стефанешты" и "Залещики" рассмотрели во время экспериментальной поездки региональным экспрессом, который обслуживает этот маршрут.

По результатам поездки специальная комиссия должна обосновать необходимость продолжения маршрута. Добавим, что поезд "Горизонт" - первый и единственный украинский дизель-поезд, который изготовили в 2014 году. Он состоит из трех вагонов. Поезд развивает скорость до 154 км/ч и имеет пассажировместимость 637 человек, из которых 283 - сидячие места. По маршруту Львов - Черновцы он начал курсировать с 3 октября 2015 года.