боеприпас, земляные работыУ Львові виявили застарілий боєприпас під час земляних робіт на вул. Володимира Великого. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

5 грудня о 15:25 до рятувальників надійшло повідомлення, що у м. Львові по вул. Володимира Великого 83, під час земляних робіт, місцеві жителі натрапили на предмет, що ззовні схожий на застарілий боєприпас.

На місце події було відправлено оперативну групу ДСНС для встановлення всіх обставин, працівники якої в свою чергу подали термінову заявку начальнику 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасу. Наразі місце знахідки огороджено та знаходиться під охороною працівників поліції.


Во Львове обнаружили устаревший боеприпас во время земляных работ на ул. Владимира Великого. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

5 декабря в 15:25 к спасателям поступило сообщение, что в г. Львове по ул. Владимира Великого 83, во время земляных работ, местные жители наткнулись на предмет, внешне похожий на устаревший боеприпас.

На место происшествия было отправлено оперативную группа ГСЧС для установления всех обстоятельств, сотрудники которой в свою очередь подали срочную заявку начальнику 2-го Специального центра быстрого реагирования ГСЧС Украины на изъятие и уничтожение боеприпаса. Сейчас место находки ограждено и находится под охраной сотрудников полиции.