TOP 30, Степан ВеселовскийСЕО Львівського ІТ Кластеру – у списку 30 українців, віком до 30 років, які вже встигли зробити значний внесок в різних сферах, за версією видання KyivPost. Про це повідомляє Lviv IT Cluster

Нагороду Ukraine’s TOP 30 under 30, видання KyivPost започаткувало минулого року, аби щороку обирати 30 молодих українців, які вже досягли успіху в найрізноманітніших сферах – освіта, бізнес, медицина, наука, військова сфера, громадський сектор, тощо. Кожен з 30 обраних – люди з унікальним досвідом і, головне, великим бажанням змін.

"Степан Веселовський каже, що його метою є зробити Україну кращим місцем для життя молодих українців, і він збирається це зробити, розвиваючи українську ІТ індустрію. – Зазначає на своїй сторінці KyivPost. Протягом останніх чотирьох років він будує найбільшу ІТ комюніті в Україні, та заснував тех конференцію, на яку приїжджають експерти з таких світових гігантів як Facebook, Google and Twitter".

Серед інших успішних молодих українців – засновник ініціативи "Доступно. UA", активіст який бореться за доступність міст та бізнесу для людей з обмеженими можливостями Дмитро Щебетюк; засновник найвідомішого українського успішного стартапу Petсube Ярослав Ажнюк; засновник ініціативи захисту тварин UAnimals, Олександр Тодорчук; режисерка Ліза Сміт, чий фільм "Школа номер 3" про підлітків на Донбасі отримав гран-прі на Берлінале; учасник бойових дій на Донбасі та засновник соціальних кафе та піцерій мережі Veterano Family, в яких працюють колишні військові, Богдан Чабан; заступниця Міністра енергетики Наталія Бойко; співзасновник онлайн платформи EdEra Ілля Філіпов, перша в Україні модель на інвалідному візку Олексадра Кутас та багато інших.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулась 5 грудня в київському готелі Hilton.


СЕО Львовского IТ Кластера - в списке 30 украинский возрасте до 30 лет, которые уже успели внести значительный вклад в различных сферах, по версии издания KyivPost. Об этом сообщает Lviv IT Cluster

Награду Ukraine's TOP 30 under 30 издание KyivPost начало прошлого года, чтобы ежегодно выбирать 30 молодых украинский, которые уже достигли успеха в самых разных сферах - образование, бизнес, медицина, наука, военная сфера, общественный сектор, и тому подобное. Каждый из 30 избранных - люди с уникальным опытом и, главное, большим желанием перемен.

"Степан Веселовский говорит, что его целью является сделать Украину лучшим местом для жизни молодых украинский, и он собирается это сделать, развивая украинский IТ индустрию. - отмечает на своей странице KyivPost. В течение последних четырех лет он строит крупнейшую IТ комьюнити в Украине, и основал тех конференцию, на которую приезжают эксперты из таких мировых гигантов как Facebook, Google and Twitter".

Среди других успешных молодых украинский - основатель инициативы "Доступно. UA", активист который борется за доступность городов и бизнеса для людей с ограниченными возможностями Дмитрий Щебетюк; основатель известного украинского успешного стартапа Petсube Ярослав Ажнюк; основатель инициативы защиты животных UAnimals, Александр Тодорчук; режиссер Лиза Смит, чей фильм "Школа номер 3" о подростках в Донбассе получил гран-при на Берлинале; участник боевых действий на Донбассе и основатель социальных кафе и пиццерий сети Veterano Family, в которых работают бывшие военные, Богдан Чабан; заместитель Министра энергетики Наталья Бойко; соучредитель онлайн платформы EdEra Илья Филиппов, первая в Украине модель на инвалидной коляске Алексадра Кутас и многие другие.

Официальная церемония вручения наград состоялась 5 декабря в киевском отеле Hilton.