ребенок, мусорка, отельСтало більше відомо про дівчину, яка народила дитину у готелі та викинула хлопчика на смітник. Розслідування факту смерті новонародженої дитини на Пустомитівщині перебуває на контролі прокуратури. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівською місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини.

Нагадаємо, що 5.11.2017, о 7.20 год, до Пустомитівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у сміттєвому контейнері біля готелю "Катерина", що у с.Солонка, виявлено тіло новонародженої дитини без ознак життя. За попередньою версією правоохоронців, підозрюваною виявилась 25-річна мешканка Жовківщини із ознаками вагітності, яка тимчасово проживала у одному із номерів готелю і після народження дитини викинула її у смітник.

На даний час, здійснюються необхідні слідчі дії, призначено низку судово-медичних експертиз, з метою встановлення причин смерті дитини (чи народилась дитина живою чи загинула згодом). Після висновків експертів вирішуватиметься питання про оголошення підозри згаданій жінці. Санкція статті 117 КК України (убивство матір’ю своєї новонародженої дитини) передбачає покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває та перебуває на контролі органів прокуратури області.


Стало больше известно о девушке, которая родила ребенка в гостинице и выбросила мальчика на помойку. Расследование факта смерти новорожденного ребенка на Пустомитивщине находится на контроле прокуратуры. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовской местной прокуратурой №3 осуществляется процессуальное руководство в уголовном производстве по факту умышленного убийства матерью своего новорожденного ребенка.

Напомним, что 5.11.2017, в 7.20 ч, в Пустомытовский отдел полиции поступило сообщение о том, что в мусорном контейнере возле гостиницы "Катерина", что в с.Солонка, обнаружено тело новорожденного ребенка без признаков жизни. По предварительной версии правоохранителей, подозреваемой оказалась 25-летняя жительница Жовковщины с признаками беременности, которая временно проживала в одном из номеров отеля и после рождения ребенка выбросила его в мусорное ведро.

В настоящее время осуществляются необходимые следственные действия, назначен ряд судебно-медицинских экспертиз с целью установления причин смерти ребенка (родился ребенок живой или погиб позже). После выводов экспертов будет решаться вопрос об объявлении подозрения упомянутой женщине. Санкция статьи 117 УК Украины (убийство матерью своего новорожденного ребенка) предусматривает наказание в виде 5 лет лишения свободы. Досудебное расследование продолжается и находится на контроле органов прокуратуры области.