шлюз, ставок, погибЯк попередньо встановили правоохоронці, після того, як шлюз був відкритий, потоком води чоловіка затягнуло у трубу, де він і загинув. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1". 

У Старосамбірське відділення поліції 5 листопада звернувся голова однієї з сільських рад та повідомив про те, що близько 11.00 у ставі села Ракова втопився чоловік. Як встановили правоохоронці, 29-річний мешканець сусіднього села загинув, спускаючи воду зі ставка. Чоловік зайшов у воду і, після того як шлюз був відкритий, потоком його затягнуло у трубу, де він і загинув.

Наразі призначено ряд експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої буде встановлено причину смерті чоловіка. проводяться слідчі дії, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок".


Как предварительно установили правоохранители, после того, как шлюз был открыт, потоком воды мужчину затянуло в трубу, где он и погиб. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1". 

В Старосамборском отделения полиции 5 ноября обратился председатель одного из сельских советов и сообщил о том, что около 11.00 в пруду села Ракова утонул человек. Как установили правоохранители, 29-летний житель соседнего села погиб, спуская воду из пруда. Мужчина зашел в воду и, после того как шлюз был открыт, потоком его затянуло в трубу, где он и погиб.

Сейчас назначен ряд экспертиз, в том числе и судебно-медицинская, в ходе которой будет установлена ​​причина смерти мужчины. Проводятся следственные действия, открытое уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство) с пометкой "несчастный случай".