демонтаж, рекламные конструкцииУ Львові 5 вересня демонтували 16 рекламних конструкцій, що були розміщені незаконно. Про це повідомляє КП "Адміністративно-технічне управління". 

За вчорашній день інженери відділу оперативного реагування КП "Адміністративно-технічне управління" демонтували 16 рекламних конструкцій, що були розміщені незаконно. Демонтаж оформляється актом, демонтовані конструкції передаються на склад КП для їх подальшого зберігання. Демонтовану конструкцію можна повернути, надавши відповідну заяву та відшкодувавши понесені КП "Адміністративно-технічне управління" витрати на демонтаж, транспортування та зберігання.

Як зазначають в КП, єдиною підставою для встановлення рекламної конструкції у м. Львові є дозвіл, виданий виконавчим комітетом Львівської міської ради. Якщо рекламний засіб встановлений самовільно, він підлягає демонтажу.


Во Львове 5 сентября демонтировали 16 рекламных конструкций, размещенных незаконно. Об этом сообщает КП "Административно-техническое управление". 

За вчерашний день инженеры отдела оперативного реагирования КП "Административно-техническое управление" демонтировали 16 рекламных конструкций, размещенных незаконно. Демонтаж оформляется актом, демонтированные конструкции передаются на склад КП для их дальнейшего хранения. Демонтированную конструкцию можно вернуть, предоставив соответствующее заявление и возместив понесенные КП "Административно-техническое управление" расходы на демонтаж, транспортировку и хранение.

Как отмечают в КП, единственным основанием для установления рекламной конструкции в г. Львов является разрешение, выданное исполнительным комитетом Львовского городского совета. Если рекламное средство установлено самовольно, оно подлежит демонтажу.