Велосипедист, мужчина, падение, велосипед, смерть​У Львові 5 вересня через падіння з велосипеда у центрі міста загинув чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, до Шевченківського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них поступив травмований чоловік, який під час надання медичної допомоги помер.

59-річний житель Пустомитівського району (Львівська область) отримав травми внаслідок падіння з велосипеда на вулиці Під Дубом у Львові. За даними експертів, чоловік, який керував велосипедом і впав з нього, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Перехожі, які помітили травмованого чоловіка, викликали швидку допомогу. Травми виявилися несумісними з життям.


Во Львове 5 сентября из-за падения с велосипеда в центре города погиб мужчина. Об этом сообщили в отделе коммуникации Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В частности, в Шевченковский районный отдел полиции поступило сообщение от медиков о том, что к ним поступил травмированный мужчина, который во время оказания медицинской помощи скончался.

59-летний житель Пустомытовского района (Львовская область) получил травмы в результате падения с велосипеда на улице Под Дубом во Львове. По данным экспертов, мужчина, который управлял велосипедом и упал с него, находился в состоянии алкогольного опьянения.

Прохожие, которые заметили травмированного, вызвали скорую помощь. Травмы оказались несовместимыми с жизнью.